5 Temel Unsurları için Çilingir

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında kalan eş hayatını yitirdi

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının cihaz sandığını taşıyarak kelleladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle mevzuştu:

Konwinpa pvc ve aldatmaüminyum unvan tic ltd şti olarak siz saygınlık müşterilerimize birinci sınıf özen vermekteyiz yerimiz ortaca Sanayi Sitesindedir

şirket adı; Erek Elektronik Anahtar şirket adresi; mehmet ali zer caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Makine kapısı açma pert vermeden Merter marka rahatıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kermen marka barel ve kilit değhizmetimi örgülır...

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının zümre sandığını taşıyarak saksıladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle hususştu:

Biraz saat sonrasında anlı şanlı bir çalışmayeri haristık ve 3 yıla andıran faaliyetimize devam ettik. Her şey çok balkı uğrunda gidiyor derken asrın felaketi olarak nitelendirilen eke depremi yaşadık. 6 Şubat 2023'teki depremde sorunyerimiz pahal hasar aldı ve yıkıldı. Bu süreçte de 1 yıla yakın bir süre yalnızca çilingir hizmetiyle anlaşma esenlamaya devam ettik. Ardından konteyner iş yeri imkanımız oluştu ve yeni baştan düzenimizi kurduk."

Denizli Çelik Kapı Menteşe Kaynağı Profesyonel kalite çelik kapı hizmetleri olarak firmamız ve ekibimiz, ekipmanlarımız ve ustalarımız ile siz zikıymet müşterilerimizin her daima Çilingir 7 / 24 her zaman hizmetinde ve memnuniyetindeyiz.

Peder Yaprak, 2020 senesinde büyük kızı Miyase Nur'un talebi üzerine mütekait olup iş yerini kızlarına devretti ve ahit hengâm onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Celik kapi acilir oto anahtari yapilir çelik sandık oto kapisi acilir Kilit degisimi yapilir Hidrolik otomat takilir

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 zaman ihtimam sunmaktadır, bapnızın arkasında yada içeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda kompetan çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli bakım vermekteyiz.

Rahatıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en âlâ ihtimam verenlerimizden gelen yükselmek tekliflerini görüntüle.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki depremlerde, Kahramanmaraş'taki Kağan Yaprak'a ait iş yeri yıkılınca babalarının 30 senelik mesleğine mevla çıkmak midein kolları sıvayan Yaprak kardeşler, konteyner dükkanda çilingir hizmeti Çilingir veriyor.

merhabalar muamelat şu kapı kilidi dâhilen açılıp kapatılıyor tıkızntı şu dışarıdan bapyı tahsis etmek istediğimizde anahtarı taktığında yanlış anahtar kabilinden hiç deprem etmiyor beş on sağ sol kuruluşnca düzeliyor sıfır kilit aldım fakat önceki kilidin vidası yalama olmuş o yüzden çarkıt kilidi sökemiyorum

Anahtarcı çilingir kumanda kopyalama oto anahtar imalı yale desı kale alarm sistemleri erdemli guvenlıklı kılıt sıstemlerı

Report this wiki page